Detta är EKOFOX AB

Vi på EKOFOX AB är ett relativt nybildat företag. Det betyder dock inte att vi saknar erfarenhet. Våra medarbetare har nämligen arbetat inom branschen under många års tid. De har därför den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna förse dig som kund med bästa möjliga service. Vi har vårt kontor inne i centrala Stockholm och erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag som bor eller verkar i Stockholmsområdet.

Vi har förmånliga priser

Ett av de sätt vi på EKOFOX AB skiljer oss från mängden på har att göra med våra priser. Hos oss finner du nämligen några av de absolut bästa priserna inom branschen. Betyder detta att vi utför en sämre service? Absolut inte, vi tror nämligen på att både kunna erbjuda den bästa servicen och de bästa priserna på en och samma gång!

Vi är ett miljövänligt företag

Vi på EKOFOX AB är också ett mycket miljövänligt företag. Bland annat kan vi hjälpa dig som kund med återvinning. Vi använder oss dessutom bara av miljövänliga produkter och varor, produkter och varor som vi också återvinner i de fall då det är möjligt. Vi använder oss även av el- och hybridbilar för att undvika skadliga utsläpp så mycket som möjligt.