Vi hjälper dig med din bohagsflytt

En bohagsflytt är något som kan innebära oerhört mycket slit och arbete, framför allt om det rör sig om ett stort bohag med tunga möbler. Just därför kan det vara mycket skönt att slippa att behöva ägna sig åt en bohagsflytt och låta någon annan göra jobbet åt dig. Det är just när det gäller detta som vi kommer in i bilden. Vi kan nämligen utföra hela din bohagsflytt åt dig, från början till slut. Du kan då få hjälp med att flytta alla dina möbler och prylar från din gamla bostad eller ditt gamla kontor till ditt nya, detta utan att själv knappt behöva göra så mycket som att lyfta ett finger. Det enda du själv behöver göra är att ta kontakt med oss och berätta vad det är du behöver hjälp med, sedan sköter vi resten åt dig. Behöver du också hjälp med att flytta ditt bohag? Tveka i så fall inte en sekund på att höra av dig till oss redan idag. Vi kommer då att se till att du får precis den hjälp du behöver på snabbast möjliga sätt.

Vi verkar i Stockholm med omnejd

Vi är en flyttfirma som finns tillgängliga för dig som bor eller verkar i Stockholm med omnejd. Du behöver inte bo eller ha ditt kontor i en viss del av staden eller de omkringliggande orterna för att kunna anlita oss, utan vi finns tillgängliga över hela Stockholmsområdet.

Vi tar oss an projekt av alla tänkbara olika storlekar

När du vänder dig till oss behöver du inte oroa dig för om din flytt och det arbete det innebär är för stort eller för litet. Vi tar oss nämligen an flyttprojekt av alla tänkbara olika storlekar!